Boerenscooter
De uitstraling laat het zien, een originele boerenscooter!
Deze boerenscooters hebben deze naam omdat zowel vertrek als aankomst bij Kaasboerderij de Stelp te Oldeberkoop is. De scooters gaan max. 25 km p/u en dus is een helm niet nodig! De boerenscooters zijn elektrisch en worden opgeladen met zonnepanelen vanaf het dak van de koeienstal. 

De omgeving
Oldeberkoop ligt in de Friese Wouden, een mooie omgeving. Er zijn verschillende prachtige routes uitgezet. Deze gaan in de richtingen Zorgvlied, Oranjewoud, Vledder, Appelscha en omliggende dorpen. Ook als je de omgeving al kent is dit een prima manier voor goed vermaak.

Onderweg een stop maken?
De route die je mee krijgt is voorzien van verschillende horecagelegenheden waar je onderweg  een stop kan maken en misschien de accu bij kan laden. Vergeet niet de scooter op slot te zetten, er is een slot bijgeleverd deze ligt onder het zadel. Mocht je afwijken van de route, vergeet dan niet dat je met deze scooters alleen op het fietspad mag rijden en indien dat niet mogelijk is op de weg. Verder is het belangrijk om te weten dat deze scooters niet geschikt zijn om mee door de berm of ander onverhard wegdek te rijden.

Kinderen mee? Dat kan!
Ook met kinderen bent u van harte welkom een Boerenscooter te huren. Er zijn kinderzitjes beschikbaar voor achterop en verschillende routes die ook voor kinderen ontzettend leuk zijn.